Relax Boxx met sauna aan een zwembad

Relax Boxx

Persoonlijke
touch

Duurzaam &
eco-friendly

Sleutel op
de deur

Jouw persoonlijke ontspanningsplek

De Relax Boxx biedt je alle ruimte om te ontspannen en tijd te besteden aan je hobby.
Richt jouw Boxx in als poolhouse met wellness, of plaats er je eigen bar met flipperkast of spelcomputer. Beleef er de mooiste momenten met vrienden en familie.

Laat alle stress van je schouders glijden. Kies voor een sauna met relaxruimte, kleedkamer en douche. Omring je met alle comfort en luxe en beleef er een heerlijke ontspannen tijd.

Beleef er de mooiste momenten
met vrienden en familie.

Voor hem

Richt je Boxx in als mancave in de vorm van een minibioscoopzaal of als supporterslokaal en schreeuw je hees terwijl je je favoriete ploeg aanmoedigt.

Creatief en sportief

Ben je graag creatief en sportief bezig? De Relax Boxx leent zich uitstekend als schildersatelier of om je eens goed in het zweet te werken in je eigen fitnessruimte. Maar ook de bezige bij en actieve
avonturier komt helemaal aan zijn trekken in de Relax Boxx.

Voor haar

De she shed voor de lady’s is een fantastische plek om uren plezier met je vriendinnen te maken en je creatief te uiten. Maak je she shed helemaal af door er je persoonlijke touch aan te geven. Kies voor je eigen stijl en interieur.

Lees alles rustig na in onze brochure

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Welk
model
kies
je?

Standaard

Liever niet te veel kiezen? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Ga gewoon voor ons standaardaanbod. Onze basismodellen hebben we tot in de puntjes uitgedacht. Zo kies je snel zonder al te veel hoofdbrekens. De materialen die we voor deze modellen gebruiken, zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een mooi harmonieus geheel.

Maatwerk

Stel je je Relax Boxx liever zelf samen? Kies dan voor onze Flex Boxx en we spreken af rond de tekentafel. Er zijn veel mogelijkheden.
Een spa met kitchenette en bar met ruim zitgedeelte? Een handige omkleedruimte met douche vlak naast je zwembad? Het kan allemaal. 
We creëren jouw unieke leefunit met een moderne en stijlvolle look. 

Vlot bouwproces

Gebouwd in ons magazijn onder ideale omstandigheden, met de meest kwaliteitsvolle materialen. Geen betonnen fundering nodig. Geleverd en aangesloten in 1 dag, zo heb je geen maandenlange werf bij je thuis.

Eco-friendly

Gebouwd met duurzame, herbruikbare en circulaire materialen. Door onze leveringen te centraliseren en te optimaliseren verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

100% Belgisch

Jouw gekozen box wordt in ons magazijn in Willebroek gemaakt. Alle materialen kopen we aan bij lokale partners.

Geen zorgen

Wij lopen van a tot z met je mee. Bij alle stappen van het proces kan je op ons een beroep doen. Wij zijn je ontzorgende partner.

Wist je dat...

Wist je dat we je Boxx in 1 dag leveren en aansluiten? Vooraf komen we nog een dagje langs om de connectie met de nutsvoorzieningen te regelen. Zo beperken wij de overlast en het ongemak tot een minimum. Dat scheelt je heel wat drukte, lawaai én je tuin wordt geen modderige werf. De Boxx komt op de afgesproken dag naar je toe. En bij ons vertrek is hij helemaal klaar voor gebruik!

Neem contact met ons op

Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak
Brochure

Download hier onze brochure