Relax Boxx met sauna aan een zwembad

Flex Boxx

Persoonlijke
touch

Duurzaam &
eco-friendly

Sleutel op
de deur

De boxx van je dromen

Bij het bouwen van een nieuwe ruimte is het belangrijk om de ruimte aan te passen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Dat begrijpen wij bij Boxx als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw eigen Boxx samen te stellen, helemaal op maat en naar jouw wensen.

Onze Flex Boxx is de perfecte oplossing voor wie graag zelf de touwtjes in handen neemt. Met de Flex Boxx kies jij niet alleen de afmetingen, maar ook de indeling, buitenafwerking, ramen, deuren en nog veel meer. Zo creëer je een unit die helemaal bij jou past. Wil je graag extra comfort? Geen probleem! Je kan namelijk ook een toilet, badkamer of keuken toevoegen.

Bij Dboxx staan we klaar om jouw persoonlijke ideeën en wensen om te zetten in een unieke en moderne unit. Onze experts zitten samen met jou rond de tekentafel om ervoor te zorgen dat jouw Flex Boxx aan al jouw verwachtingen voldoet. Op die manier garanderen we dat jij een functionele en stijlvolle unit krijgt, die volledig aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

Heb je interesse om jouw eigen Flex Boxx te ontwerpen? Ontdek dan snel de talloze mogelijkheden en neem gerust contact op met Dboxx om jouw ideeën te bespreken. Samen gaan we voor de perfecte unit op maat!

Stel jouw eigen Flex Boxx samen in enkele stappen

Kies de inrichting

Dboxx biedt jou de mogelijkheid om jouw Flex Boxx volledig op maat in te richten, helemaal naar jouw smaak. Voeg extra ruimtes, deuren, ventilatie-opties, stopcontacten en nog veel meer toe om de ruimte volledig te personaliseren. Bij Dboxx staan onze experts klaar om jouw ideeën om te zetten in een functionele en unieke boxx.

Kies het formaat

Bij het realiseren van jouw idee is het kiezen van de juiste afmetingen een essentiële eerste stap. Of het nu gaat om een opslagruimte, een kantoor of een extra woonruimte, het formaat van de ruimte heeft invloed op de functionaliteit, uitstraling en het comfort.

Kies de buitenafwerking

De buitenafwerking en ramen zijn belangrijke elementen die jouw Boxx een unieke uitstraling geven. De keuze van de buitenafwerking kan ook invloed hebben op de locatie waar de Boxx wordt geplaatst en het onderhoud dat nodig is. Ontdek nu de verschillende opties voor buitenafwerking en ramen en creëer een Boxx die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Standaard of op maat?

Standaardmodel

Ga voor snelheid en minimale keuzestress.

Onze basismodellen produceren we sneller, en dat met maximaal comfort. Tenzij de inwonende specifieke behoeftes of eisen heeft, biedt een standaardmodel alles wat je nodig hebt.
 
Afmetingen: volgens onze standaardmodellen

Maatwerk

Speciale behoeftes of eisen? Kies zelf de afmetingen, indeling, buitenafwerking, ramen en deuren. Voeg een toilet, badkamer of keuken toe voor extra comfort. Samen creëren we een unieke unit met een moderne uitstraling.


Afmetingen: volledig naar wens

Lees alles rustig na in onze brochure

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

De Dboxx beloftes

Zo gaan we te werk

1. Ontwerp


Kies je een standaardunit of maatwerk? Op basis van wat jij wilt, ontwerpen we je woonunit van a tot z.

2. Productie

Ontwerp goedgekeurd? Op enkele maanden tijd bouwen we je unit. Tussendoor krijg je ook een uitnodiging om de werkzaamheden te komen bekijken.

3. Plaatsing


Op één dag plaatsen we de unit in je tuin. Geen grondwerken. Slechts één kraan die het geheel op de voorziene plaats zet. Da’s snel én netjes.

DBOXX_Erwin_Kurt

Over Dboxx

Meer dan 20 jaar ervaring in bouwwerken

Wij zijn Erwin en Kurt, twee doorwinterde bouwexperts met meer dan 20 jaar ervaring. Met Dboxx willen wij een oplossing bieden voor de verspilling en vervuiling in traditionele bouw.

We willen mee bouwen aan een duurzaam wonen, werken en leven. Zorgbehoeften vervullen, thuiswerken en rust vinden, de woonunits van Dboxx bieden een antwoord op allerhande woonwensen!

Marike Schoneveld
Marike Schoneveld
Read More
Wij zijn zeer tevreden! Het was heel fijn dat jullie met ons meedachten en ons hielpen om goede keuzes te maken. Jullie betrouwbaarheid (afspraak is afspraak, duidelijk inzicht in de kosten), maakte dat het heel fijn samenwerken was! Wij werden helemaal ontzorgd!
Els
Els
Read More
Erwin en Kurt kennen hun vak! Zeer tevreden over hoe ze projecten aanpakken. Zeer transparant en stipt.
Marc
Marc
Read More
Bedankt voor de goede zorgen. Jullie hebben ons enorm geholpen bij de keuzes die gemaakt moesten worden. Het was een fijne ervaring om met jullie samen te werken.
Previous
Next

Ontvang een offerte op maat

DBOXX_Erwin

Liever telefonisch?

Bel rechtstreeks met één van onze adviseurs.

Brochure

Download hier onze brochure