Over ons

Wie zijn we?

Beide oprichters van DBOXX verdienden ruimschoots hun sporen in de bouwsector en specialiseerden zich in totaalrenovaties. Door hun ervaring in de traditionele woningbouw en renovatie ontdekten ze dat er veel grondstoffen verspild worden en dat de traditionele manier van bouwen het milieu zwaar belast. Maar ook dat de sector nog altijd weinig circulaire materialen gebruikt. Daarbij dragen het overdadige werfverkeer en het groot aantal leveringen door verschillende leveranciers bij aan die verspilling en vervuiling. Voor hen redenen genoeg om te kiezen voor een totaal andere aanpak en DBOXX op te richten. Samen met jou willen ze bouwen aan een veiligere en minder stressvolle toekomst waarin we bewust omgaan met onze grondstoffen en veel milieubewuster gaan bouwen.

Oprichters Dboxx aan vergadertafel

Wat doet DBOXX?

DBOXX is een jonge onderneming die compacte houtskeletoplossingen bouwt die mensen verbindt op een circulaire en ecologische manier.
Met hun aanbod van verschillende boxen komen ze tegemoet aan hedendaagse woon-, werk- en leefbehoeften.

Waarom? Thuiswerk is de laatste jaren sterk toegenomen en voor veel werknemers ondertussen een evidentie.
Daarnaast is er veel behoefte aan een persoonlijke omgeving om tot rust te komen. Een derde behoefte die we zien is dat ouders en grootouders verlangen naar veiligheid en zorg wanneer ze hulpbehoevend worden.

Aan al die behoeften komen de units van DBOXX tegemoet.

We geloven in maatschappij waarin mensen
een geïntegreerd en gebalanceerd leven kunnen hebben
met zichzelf, hun werk en hun omgeving.

dboxx uitleg