Over ons

Wie zijn we?

Welkom bij DBOXX, waar innovatie en duurzaamheid samenkomen. Wij, Erwin en Kurt, de oprichters van DBOXX, hebben ruime ervaring opgedaan in de bouwsector en hebben ons gespecialiseerd in totaalrenovaties.

Onze reis begon in de traditionele woningbouw en renovatie, waar we al snel ontdekten dat er aanzienlijke hoeveelheden grondstoffen werden verspild. De traditionele bouwmethoden bleken een aanzienlijke impact te hebben op het milieu, met weinig gebruik van circulaire materialen binnen de sector. Daarnaast viel het ons op dat het overmatige werfverkeer en het groot aantal leveringen door verschillende leveranciers bijdroegen aan deze verspilling en vervuiling.

Gemotiveerd door de dringende noodzaak om een verschil te maken, besloten we een totaal andere aanpak te kiezen en DBOXX op te richten. Ons doel is niet alleen om duurzame en circulaire materialen te gebruiken, maar ook om de bouwsector te transformeren naar een meer milieubewuste benadering. Samen met jou streven we naar een veiligere en minder stressvolle toekomst, waarin we bewust omgaan met onze grondstoffen en bouwen met een scherp oog voor het milieu. Laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst.

Wat doet DBOXX?

In de wereld van vandaag, waar thuiswerk steeds prominenter wordt en rust een kostbaar goed is, staat DBOXX aan de voorhoede van innovatie. Als jonge onderneming bouwen we compacte oplossingen die mensen op een circulaire en ecologische manier verbinden.

Ons diverse aanbod aan boxxen is ontworpen om te voldoen aan de evoluerende woon-, werk- en leefbehoeften van vandaag. De groei van thuiswerken, nu een onbetwiste realiteit voor velen, heeft de vraag naar een efficiënte en persoonlijke werkruimte sterk doen toenemen. Bovendien merken we een groeiende behoefte aan privéomgevingen waarin men kan ontspannen en tot rust kan komen. Een derde belangrijke behoefte die we aanpakken, is het verlangen van ouders en grootouders naar veiligheid en zorg wanneer ze hulpbehoevend worden. DBOXX komt tegemoet aan al deze behoeften met onze innovatieve units. 

Of het nu gaat om het creëren van een ideale thuiswerkplek, een oase van rust, of een veilige haven voor dierbaren in tijden van zorg, onze boxxen bieden veelzijdige oplossingen. Bij DBOXX geloven we in het bouwen van meer dan alleen structuren; we bouwen aan een betere, verbonden toekomst voor iedereen.

We geloven in maatschappij waarin mensen
een geïntegreerd en gebalanceerd leven kunnen hebben
met zichzelf, hun werk en hun omgeving.

dboxx uitleg