Zorgwoning C411-1

Ontdek de zorgwoning: C411-1

Een oudere of zorgbehoevende absoluut wooncomfort geven. En jij die je geen zorgen meer maakt. Dat is de belofte van Dboxx. De units zijn compleet afgesteld op de specifieke behoeftes van zorgbehoevenden én bieden toch de nodige privacy.

Deze zorgwoning is geschikt voor 2 personen en is voorzien van alle comfort.

Kenmerken

Inbegrepen in de prijs

Prijzen: vanaf € 79.500

Excl 6 of 21% Btw

Welke gevelbekleding kies je?

Bij het ontwerpen van jouw ideale woonunit is het belangrijk om aandacht te besteden aan de gevelafwerking, die niet alleen de esthetiek maar ook de duurzaamheid van je woning bepaalt. Daarom bieden wij een scala aan opties, zodat jij de perfecte uitstraling kunt kiezen die bij jou past.

Welke stijl je ook verkiest, wij bieden de mogelijkheden om jouw woonunit te transformeren tot een uniek en uitnodigend thuis. Laat je inspireren en creëer de gevel die perfect past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

De Dboxx beloftes

Zo gaan we te werk

1. Ontwerp


Kies je een standaardunit of maatwerk? Op basis van wat jij wilt, ontwerpen we je woonunit van a tot z.

2. Productie

Ontwerp goedgekeurd? Op enkele maanden tijd bouwen we je unit. Tussendoor krijg je ook een uitnodiging om de werkzaamheden te komen bekijken.

3. Plaatsing


Op één dag plaatsen we de unit in je tuin. Geen grondwerken. Slechts één kraan die het geheel op de voorziene plaats zet. Da’s snel én netjes.

DBOXX_Erwin_Kurt

Over Dboxx

Meer dan 20 jaar ervaring in bouwwerken

Wij zijn Erwin en Kurt, twee doorwinterde bouwexperts met meer dan 20 jaar ervaring. Met Dboxx willen wij een oplossing bieden voor de verspilling en vervuiling in traditionele bouw.

We willen mee bouwen aan een duurzaam wonen, werken en leven. Zorgbehoeften vervullen, thuiswerken en rust vinden, de woonunits van Dboxx bieden een antwoord op allerhande woonwensen!

Marike Schoneveld
Marike Schoneveld
Read More
Wij zijn zeer tevreden! Het was heel fijn dat jullie met ons meedachten en ons hielpen om goede keuzes te maken. Jullie betrouwbaarheid (afspraak is afspraak, duidelijk inzicht in de kosten), maakte dat het heel fijn samenwerken was! Wij werden helemaal ontzorgd!
Els
Els
Read More
Erwin en Kurt kennen hun vak! Zeer tevreden over hoe ze projecten aanpakken. Zeer transparant en stipt.
Marc
Marc
Read More
Bedankt voor de goede zorgen. Jullie hebben ons enorm geholpen bij de keuzes die gemaakt moesten worden. Het was een fijne ervaring om met jullie samen te werken.
Previous
Next

Ontvang een offerte op maat

DBOXX_Erwin

Liever telefonisch?

Bel rechtstreeks met één van onze adviseurs.