Relax Boxx met sauna aan een zwembad

Flex Boxx

Persoonlijke
touch

Duurzaam &
eco-friendly

Sleutel op
de deur

De boxx van je dromen

Bij het bouwen van een nieuwe ruimte is het belangrijk om de ruimte aan te passen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Dat begrijpen wij bij Boxx als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw eigen Boxx samen te stellen, helemaal op maat en naar jouw wensen.

Onze Flex Boxx is de perfecte oplossing voor wie graag zelf de touwtjes in handen neemt. Met de Flex Boxx kies jij niet alleen de afmetingen, maar ook de indeling, buitenafwerking, ramen, deuren en nog veel meer. Zo creëer je een unit die helemaal bij jou past. Wil je graag extra comfort? Geen probleem! Je kan namelijk ook een toilet, badkamer of keuken toevoegen.

Bij Boxx staan we klaar om jouw persoonlijke ideeën en wensen om te zetten in een unieke en moderne unit. Onze experts zitten samen met jou rond de tekentafel om ervoor te zorgen dat jouw Flex Boxx aan al jouw verwachtingen voldoet. Op die manier garanderen we dat jij een functionele en stijlvolle unit krijgt, die volledig aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

Heb je interesse om jouw eigen Flex Boxx te ontwerpen? Ontdek dan snel de talloze mogelijkheden en neem gerust contact op met Dboxx om jouw ideeën te bespreken. Samen gaan we voor de perfecte unit op maat!

Stel jouw eigen Flex Boxx samen in enkele stappen

Kies de inrichting

Dboxx biedt jou de mogelijkheid om jouw Flex Boxx volledig op maat in te richten, helemaal naar jouw smaak. Voeg extra ruimtes, deuren, ventilatie-opties, stopcontacten en nog veel meer toe om de ruimte volledig te personaliseren. Bij Dboxx staan onze experts klaar om jouw ideeën om te zetten in een functionele en unieke boxx.

Kies het formaat

Bij het realiseren van jouw idee is het kiezen van de juiste afmetingen een essentiële eerste stap. Of het nu gaat om een opslagruimte, een kantoor of een extra woonruimte, het formaat van de ruimte heeft invloed op de functionaliteit, uitstraling en het comfort.

Kies de buitenafwerking

De buitenafwerking en ramen zijn belangrijke elementen die jouw Boxx een unieke uitstraling geven. De keuze van de buitenafwerking kan ook invloed hebben op de locatie waar de Boxx wordt geplaatst en het onderhoud dat nodig is. Ontdek nu de verschillende opties voor buitenafwerking en ramen en creëer een Boxx die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Graag meer info over onze Flex Boxx?

Welk
model
kies
je?

Standaard

Liever niet teveel kiezen? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Ga gewoon voor ons standaardaanbod. Onze basismodellen hebben we tot in de puntjes uitgedacht. Zo kies je snel zonder al te veel hoofdbrekens. De materialen die we voor deze modellen gebruiken, zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een mooi harmonieus geheel.

Maatwerk

Stel je liever je eigen Boxx samen, dan verzamelen we rond de tekentafel! Met onze Flex Boxx kies jij de afmetingen, indeling, buitenafwerking, ramen en deuren. Voeg een toilet, badkamer of keuken toe voor extra comfort. Samen creëren we een unieke unit met een moderne uitstraling. Ontdek nu de mogelijkheden van de Flex Boxx!

Vlot bouwproces

Gebouwd in ons magazijn onder ideale omstandigheden, met de meest kwaliteitsvolle materialen. Geen betonnen fundering nodig. Geleverd en aangesloten in 1 dag, zo heb je geen maandenlange werf bij je thuis.

Eco-friendly

Gebouwd met duurzame, herbruikbare en circulaire materialen. Door onze leveringen te centraliseren en te optimaliseren verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

100% Belgisch

Jouw gekozen box wordt in ons magazijn in Willebroek gemaakt. Alle materialen kopen we aan bij lokale partners.

Geen zorgen

Wij lopen van a tot z met je mee. Bij alle stappen van het proces kan je op ons een beroep doen. Wij zijn je ontzorgende partner.

Wist je dat...

Wist je dat we je Boxx in 1 dag leveren en aansluiten? Vooraf komen we nog een dagje langs om de connectie met de nutsvoorzieningen te regelen. Zo beperken wij de overlast en het ongemak tot een minimum. Dat scheelt je heel wat drukte, lawaai én je tuin wordt geen modderige werf. De Boxx komt op de afgesproken dag naar je toe. En bij ons vertrek is hij helemaal klaar voor gebruik!

Neem contact met ons op

Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak

Care
Business
Relax

Vul je gegevens in en download onze brochure

Care
Business
Relax

Download hier
onze brochure