Modulaire prefab oplossingen voor woon, werk en ontspanning

Onze modulaire prefab systemen zijn van hoge kwaliteit en bieden een duurzame en ecologische oplossing voor uw ruimtebehoeften. Wij zorgen voor een efficiënt en gestroomlijnd bouwproces, waardoor we snel en kosteneffectief jouw unit kunnen leveren en installeren.

Wat doet Dboxx

Dboxx is een innovatieve onderneming die zich toelegt op de productie van hoogwaardige modulaire units voor uiteenlopende doeleinden. Onze units worden vervaardigd met behulp van een stevig metalen frame, waardoor ze ongekende duurzaamheid bieden. De units zijn voorzien van een houtskeletstructuur die een aangenaam binnenklimaat garandeert en daarmee optimaal woon- en werkcomfort biedt. Het samenspel van deze factoren resulteert in een superieure constructie die robuustheid combineert met leefbaarheid.

Onze modulaire units zijn zeer veelzijdig en kunnen worden ingezet voor tal van toepassingen. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente oplossing, wij bieden een breed scala aan producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bij Dboxx staan duurzaamheid, functionaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw projecten.

Vlot bouwproces

Gebouwd in ons magazijn onder ideale omstandigheden, met de meest kwaliteitsvolle materialen. Geen betonnen fundering nodig. Geleverd en aangesloten in 1 dag, zo heb je geen maandenlange werf bij je thuis.

Eco-friendly

Gebouwd met duurzame, herbruikbare en circulaire materialen. Door onze leveringen te centraliseren en te optimaliseren verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

100% Belgisch

Jouw gekozen box wordt in ons magazijn in Willebroek gemaakt. Alle materialen kopen we aan bij lokale partners.

Geen zorgen

Wij lopen van a tot z met je mee. Bij alle stappen van het proces kan je op ons een beroep doen. Wij zijn je ontzorgende partner.

Welk
model
kies
je?

Standaard

Liever niet teveel kiezen? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Ga gewoon voor ons standaardaanbod. Onze basismodellen hebben we tot in de puntjes uitgedacht. Zo kies je snel zonder al te veel hoofdbrekens. De materialen die we voor deze modellen gebruiken, zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een mooi harmonieus geheel.

Maatwerk

Stel je liever je eigen Boxx samen, dan verzamelen we rond de tekentafel! Met onze Flex Boxx kies jij de afmetingen, indeling, buitenafwerking, ramen en deuren. Voeg een toilet, badkamer of keuken toe voor extra comfort. Samen creëren we een unieke unit met een moderne uitstraling. Ontdek nu de mogelijkheden van de Flex Boxx!

Een blik op de mogelijkheden

Care Boxx

Met de Care Boxx omgeef je je ouders, grootouders of een zorgbehoevende persoon met warme en veilige zorg. Deze moderne en energiezuinige woonunit maakt een comfortabel en aangenaam leven in de nabijheid van geliefden mogelijk.

Business Boxx

Droom je van een eigen kantoorruimte waarin je in alle rust geconcentreerd kunt werken? Kies voor een Business Boxx in je thuisomgeving. Deze energiezuinige en goed geïsoleerde kantoorunit is gebouwd met duurzame materialen. In 1 dag geplaatst en meteen klaar voor gebruik. Reken af met files en uren reistijd.

Relax Boxx

Geniet ongestoord van rust en ontspanning. Neem tijd voor jezelf en voor de dingen die er écht toe doen. Stap uit de jachtigheid van het leven en investeer in je geliefde hobby, in vriendschap en in familie. Onze Relax Boxx onthaalt je met plezier!

Flex Boxx

Niet gevonden wat je zocht? Stel dan je eigen Boxx samen.  Met onze Flex Boxx kies jij de afmetingen, indeling, buitenafwerking, ramen en deuren. Voeg een toilet, badkamer of keuken toe voor extra comfort. Samen creëren we een unieke unit met een moderne uitstraling. Ontdek nu de mogelijkheden van de Flex Boxx!

Wist je dat...

Wist je dat we je Boxx in 1 dag leveren en aansluiten? Vooraf komen we nog een dagje langs om de connectie met de nutsvoorzieningen te regelen. Zo beperken wij de overlast en het ongemak tot een minimum. Dat scheelt je heel wat drukte, lawaai én je tuin wordt geen modderige werf. De Boxx komt op de afgesproken dag naar je toe. En bij ons vertrek is hij helemaal klaar voor gebruik!

Neem contact met ons op

Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak

Download onze brochure

Ontdek meer over Dboxx, de mogelijkheden en standaard ontwerpen.

Care
Business
Relax

Vul je gegevens in en download onze brochure

Brochure

Download hier onze brochure