Care Boxx zorgwoning crepi aluminium gevelbekleding

Care Boxx

Persoonlijke
touch

Duurzaam &
eco-friendly

Sleutel op
de deur

Uit zorg voor de ander

De Care Boxx biedt ouderen en zorgbehoevenden een behaaglijke en comfortabele plek om in de nabijheid van familie te wonen. Ook is deze zorgunit uitermate geschikt om jonge mensen voor te bereiden op alleen wonen. Een kans om te proeven van het zelfstandige leven, terwijl de ouders toch nog in de buurt zijn.

Met een Care Boxx kun je op een nieuwe en prettige manier zorg dragen voor een ander. De unit combineert op een gebalanceerde wijze zorgzame nabijheid met zelfstandigheid. Je creëert extra leefruimte waarbij elk gezinslid toch zijn privacy behoudt.

Op een nieuwe en prettige manier
zorg dragen voor een ander.

Inrichting

Met je keuze voor de inrichting bepaal je de sfeer in je boxx. Overloop met ons je wensen en kies de keuken of badkamer van je smaak. Ook kastruimte maken we op maat voor je. Zo wordt je Care Boxx echt je thuis.

Aangenaam vertoeven

Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk toeven in je Care Boxx. Daar zorgt een optimale isolatie voor. Geniet van het behaaglijke en comfortabele gevoel in de winter. In de zomer zorgt een goede klimaatregeling voor aangename binnentemperaturen.

Juiste verlichting

Wil je een gezellige sfeer creëren in je Care Boxx? Verlichting kan dat als geen ander. Met led-lichtstrips breng je kleur en mooie accenten aan. Met sfeervolle spotjes of zacht dimlicht kom je in de juiste stemming. Je bedient alles vlot en eenvoudig  via een knop, je tablet of smartphone.

Domotica Loxone Smart Home zorgwonen Senioren
Domotica van Loxone maakt het leven gemakkelijker (en veiliger)

Domotica is niet meer weg te denken in een moderne woning. Dat geldt ook voor de Care Boxx. De Smart Home installatie biedt je oneindig veel mogelijkheden. Sfeerverlichting instellen en afstellen zoals jij het wil? Bepalen wanneer verlichting en verwarming aan- en uitgaan? Onze domoticasystemen maken het mogelijk.

Zijn gemak en energiezuinig leven voor jou prioriteit? Regel je verlichting, verwarming, zonnewering én binnenklimaat dan automatisch. Bepaal zelf wat je op welk moment in- en uitschakelt.

Het Ambient Assisted Living-system is er speciaal voor senioren of voor mensen met een beperking. Het systeem ondersteunt een zelfstandiger leven. Ook beschikt het over beschermend toezicht. Een geruststellende optie voor de familie.

Woonzorgcentrum of Care Boxx?

De kosten voor een verblijf in een woonzorgcentrum zijn meestal erg hoog.  Je telt er al snel een paar duizend euro per maand voor neer. Ook zijn er vaak wachtlijsten waardoor het lang duurt voordat je in aanmerking komt voor een kamer of appartement. En vergeet niet dat de overheid zo weinig mogelijk wil bijbouwen, de zogenoemde betonstop.

Daarom is de aanschaf van een Care Boxx een veel voordeligere en dus interessantere optie. Je kunt op een persoonlijke manier voor je ouder(s) zorgen en je doet iets aan de vereenzaming van oudere mensen.

zorgwonen zorgtehuis rusthuis senioren

Welk
model
kies
je?

Standaard

Vind je het lastig om te kiezen uit alle mogelijkheden en opties? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Een keuze uit ons standaardaanbod is altijd een goede keuze. Onze basismodellen hebben we tot in de puntjes uitgedacht. De materialen die we voor deze modellen gebruiken, zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een mooi harmonieus geheel.  

Maatwerk

Stel je je Care Boxx liever zelf samen? Kies dan voor onze Flex Boxx en we verzamelen rond de tekentafel. Vertel ons je droom en we leggen je uit wat de mogelijkheden zijn. Heb je voorkeur voor een bepaalde stijl, kleur of specifiek materiaal? Er is veel realiseerbaar. Samen met jou creëren we die unieke en eigentijdse leefunit die jij voor ogen hebt.

Vlot bouwproces

Gebouwd in ons magazijn onder ideale omstandigheden, met de meest kwaliteitsvolle materialen. Geen betonnen fundering nodig. Geleverd en aangesloten in 1 dag, zo heb je geen maandenlange werf bij je thuis.

Eco-friendly

Gebouwd met duurzame, herbruikbare en circulaire materialen. Door onze leveringen te centraliseren en te optimaliseren verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

100% Belgisch

Jouw gekozen box wordt in ons magazijn in Willebroek gemaakt. Alle materialen kopen we aan bij lokale partners.

Geen zorgen

Wij lopen van a tot z met je mee. Bij alle stappen van het proces kan je op ons een beroep doen. Wij zijn je ontzorgende partner.

Wist je dat...

Wist je dat we je Boxx in 1 dag leveren en aansluiten? Vooraf komen we nog een dagje langs om de connectie met de nutsvoorzieningen te regelen. Zo beperken wij de overlast en het ongemak tot een minimum. Dat scheelt je heel wat drukte, lawaai én je tuin wordt geen modderige werf. De Boxx komt op de afgesproken dag naar je toe. En bij ons vertrek is hij helemaal klaar voor gebruik!

Neem contact met ons op

Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak

Care
Business
Relax

Vul je gegevens in en download onze brochure

Brochure

Download hier onze brochure