Business boxx kantoor in tuin

Business Boxx

Persoonlijke
touch

Duurzaam &
eco-friendly

Sleutel op
de deur

Werken onder ideale omstandigheden

De Business Boxx van DBOXX is een moderne prefab houtskeletbouwoplossing. De ideale werkunit voor de thuiswerker of (jonge) zelfstandige die zijn eigen zaak wil lanceren.
Van kantoor tot nagelstudio, massagesalon of kapperszaak: de Business Boxx biedt je een ideale start aan, zo vlak bij je thuis.

De Business Boxx is zowel binnen als buiten tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle comfort en luxe. Precies zoals je van een professionele kantoor- of werkruimte mag verwachten.

De Business Boxx biedt je een prachtige werkruimte waar je met veel plezier je bezoekers of gasten ontvangt. Hij is energiezuinig en eco-friendly en maakt zo van jou een maatschappelijk verantwoorde ondernemer.

Maak van je Business Boxx een aantrekkelijke
en professionele werkplek.

Voldoende plaats

De Business Boxx herbergt gemakkelijk jouw bureau en een vergaderruimte voor 4 personen. Ook is er plaats voor een kitchenette en toiletruimte. Pak je het graag wat grootser aan? Geen probleem, de Business Boxx is beschikbaar in verschillende afmetingen. Of vraag ons naar maatwerk. We bekijken graag met jou wat je wensen en behoeften zijn.

Aangenaam werken

Zowel in de zomer als in de winter is het aangenaam toeven in je Business Boxx door de optimale isolatie en klimaatregeling. Slimme domotica maken het je dan weer gemakkelijker om je energiekosten onder de duim te houden. Zo creëer je een prettige en comfortabele werkomgeving voor je klanten en jezelf. 

Juiste verlichting

Wil je een gezellige sfeer in je Business Boxx creëren die helemaal bij je zaak aansluit? Verlichting kan dat als geen ander. Met led-lichtstrips breng je kleur in huis en leg je bijzondere lichtaccenten. Sfeervolle spotjes en zacht dimlicht zorgen voor een aangename omgeving. Je bedient alles eenvoudig en vlot via je tablet of smartphone.

Werken in onze Business Boxx?

Welk
model
kies
je?

Standaard

Vind je het lastig om te kiezen uit alle opties en mogelijkheden? Geen probleem, we maken het je graag gemakkelijk. Met een keuze uit ons standaardaanbod zit je altijd goed. Onze basismodellen hebben we tot in de puntjes uitgedacht. De materialen die we voor deze modellen gebruiken, zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een mooi harmonieus geheel.

Maatwerk

Stel je je Business Boxx liever zelf samen? Kies dan voor onze Flex Boxx en we verzamelen rond de tekentafel. Vertel ons je droom en we leggen je uit wat de mogelijkheden zijn. Heb je voorkeur voor een bepaalde stijl, kleur of specifiek materiaal? Er is veel mogelijk. Samen met jou creëren we die unieke en eigentijds businessunit die jij voor ogen hebt.

Vlot bouwproces

Gebouwd in ons magazijn onder ideale omstandigheden, met de meest kwaliteitsvolle materialen. Geen betonnen fundering nodig. Geleverd en aangesloten in 1 dag, zo heb je geen maandenlange werf bij je thuis.

Eco-friendly

Gebouwd met duurzame, herbruikbare en circulaire materialen. Door onze leveringen te centraliseren en te optimaliseren verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

100% Belgisch

Jouw gekozen box wordt in ons magazijn in Willebroek gemaakt. Alle materialen kopen we aan bij lokale partners.

Geen zorgen

Wij lopen van a tot z met je mee. Bij alle stappen van het proces kan je op ons een beroep doen. Wij zijn je ontzorgende partner.

Wist je dat...

Wist je dat we je Boxx in 1 dag leveren en aansluiten? Vooraf komen we nog een dagje langs om de connectie met de nutsvoorzieningen te regelen. Zo beperken wij de overlast en het ongemak tot een minimum. Dat scheelt je heel wat drukte, lawaai én je tuin wordt geen modderige werf. De Boxx komt op de afgesproken dag naar je toe. En bij ons vertrek is hij helemaal klaar voor gebruik!

Neem contact met ons op

Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Contactgegevens
Magazijn

DBOXX bv

info@dboxx.be
03/393 06 56

Baeckelmansstraat 131/26
2830 Willebroek

Bezoek enkel op afspraak

Care
Business
Relax

Vul je gegevens in en download onze brochure

Brochure

Download hier onze brochure